Diensten

Personal coaching

.
V oor professionals die gericht aan een specifiek thema willen werken om effectiever en met meer plezier te functioneren. Wanneer je ervaart dat je minder lekker in je vel zit en het gevoel hebt vast te lopen of grip dreigt te verliezen, kan Corinne je ondersteunen. Haar persoonlijke begeleiding geeft je richting, structuur, handvaten en positieve energie. Ze daagt je uit tot zelfreflectie en het vinden van oplossingen voor knelpunten en belemmeringen die je ervaart. Met haar persoonlijke en praktische aanpak kom je daadwerkelijk in actie en realiseer je persoonlijke groei. Corinne leert je omgaan met beperkende overtuigingen, helpt gedragspatronen te doorbreken, bewuste keuzes te maken en antwoord te vinden op vragen die je bezig houden.
.
personal_coaching

  

Verantwoordelijkheid

“Fantastisch dat je actief bent met het coachen van advocaten. Ik heb zelf ervaren dat je vaak aan je lot wordt overgelaten. Het is lastig om met de druk van uren schrijven om te gaan. De gesprekken hebben mij geholpen om voor mijzelf te gaan staan. Ik ben duidelijker gaan communiceren en heb actief het contact met mijn patroon opgezocht. Corinne heeft mij laten inzien dat ik meer het heft in eigen hand kan nemen.”


Loopbaanbegeleiding

.
V oor professionals die niet weten wat ze willen of niet op hun plek zitten. Als je ontevreden bent over de dingen die je doet maar het niet lukt in actie te komen. Wanneer je beter zicht wilt krijgen op je kwaliteiten, competenties en ambities of nieuw perspectief zoekt in je werk. Corinne biedt je duidelijkheid en houvast en laat je weer openingen zien. Je groeit in zelfvertrouwen, mentale stevigheid en je activiteiten winnen aan doelgerichtheid. Corinne daagt je uit om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en bestaande wegen te verlaten. Je zult gerichter je talenten kunnen inzetten en met meer plezier en voldoening werken.
.
loopbaanbegeleiding

  

.

Vertrouwen

“Omdat het vinden van een nieuwe baan niet vlotte, werd ik steeds onzekerder. Ik heb met Corinne contact gezocht omdat ik twijfelde en erg aan het piekeren was. Ze heeft mij geholpen te zien wie ik ben, wat ik wil en waar mijn mogelijkheden liggen. Via testen en creatieve werk- en spelvormen heb ik ontdekt wat ik echt belangrijk vind en welke baan en omgeving past bij mij. Uiteindelijk stapte ik met vertrouwen de arbeidsmarkt op.”


Stresscounselling

.
VVoor professionals die moeite hebben met de dynamiek van veranderingen en last hebben van druk. Of wanneer je beter om wilt leren gaan met stress. Wanneer jij je zorgen maakt en minder goed in je vel zit. Als je emotioneel in onbalans bent of last hebt van een opgejaagd gevoel, kan Corinne je van dienst zijn. Met haar begeleiding leer je wat datgene is wat energie kost en juist energie geeft. Je kunt daardoor beter ontspannen en meer genieten van de dingen die je doet. Met Corinne onderzoek je welke gedragspatronen je lichamelijk en geestelijke vitaliteit in de weg staan. Je leert keuzes maken die bijdragen aan een groter welbevinden en een betere balans.
.
stresscouselling

  

.

Energie

“Omdat ik steeds vaker met tegenzin en weinig energie naar mijn werk ging, ben ik naar Corinne gegaan. Het lukte mij niet goed om met de vele veranderingen en werkdruk om te gaan. Door de gesprekken ben ik mijn taken anders gaan uitvoeren. Ik heb geleerd situaties positief te benaderen en meer afstand te nemen van mijn werk. Ik kan mij beter ontspannen en geniet weer van het contact met vrienden. Het is fijn om eindelijk te kunnen doen wat ik wil.”


Vitaliteitscoaching

.
VVoor professionals die willen werken aan een gezonde manier van werken en leven. Corinne gaat met jou in gesprek over je mentale en fysieke vitaliteit. Door stil te staan bij jouw energielekken kun je ontdekken en vaststellen wat je kunt doen om je beter te voelen. Je leert je energie goed te doseren en regelmatiger te ontspannen. Je wordt zelfbewuster en doelgerichter in je handelen wat zorgt voor een evenwichtige balans in je werk-leven en meer plezier in je carrière.
.
vitaliteitscoaching

  

.

Zelfbewust

“De uitslag van de drijfverentest confronteerde mij met de harde werkelijkheid. Het maakte zichtbaar wat ik al langer voelde. Snel werd duidelijk dat de rol van leidinggevende onvoldoende paste. Ik ben letterlijk over mijn grenzen gegaan. Het deed pijn dit onder ogen te zien. Nu ben ik blij dat ik een keuze heb gemaakt en meer bewust ben van mijn behoeften en talenten. Ik voel me goed in mijn nieuwe functie.”


Leiderschapsontwikkeling

.
Voor professionals die starten in een leidinggevende positie of zich verder willen ontwikkelen in hun managementrol. Wanneer je worstelt met je positie als leidinggevende of meer bewust wilt worden van je leiderschapsstijl, kan Corinne je begeleiden. Met haar krijg je zicht op wie je bent als leider, wat je drijft en motiveert. Je groeit in persoonlijke effectiviteit en ontdekt welke stijl past bij de mensen in je team en de organisatie waarin je werkt. Vanuit verschillende invalshoeken ontdek je wat je krachtig maakt als leider of juist minder stevig. Je leert je gedrag goed begrijpen en het effect ervan op je omgeving. Samenwerken en communiceren wordt eenvoudiger evenals het mensen motiveren en meekrijgen voor je plannen en doelen.
.
leiderschapsontwikkeling

  

.

Motiveren

“Door de gesprekken met Corinne heb ik geleerd om goed te kijken naar wat mensen motiveert en bezig houdt. Ik begrijp de verschillen tussen mijn medewerkers nu goed en weet beter wat zich in mijn team afspeelt. Inmiddels stap ik makkelijker op mensen af en sta ik open voor feedback op mijn manier van leidinggeven. Corinne heeft mijn zelfkennis vergroot en het vertrouwen in mijn leiderschapstalenten verstevigd.”


Executive coaching

.
Voor individuele topfunctionarissen in de top van een organisatie. Wanneer je als topmanager of directielid behoefte hebt aan een pas op de plaats of op het punt staat belangrijke strategische en persoonlijke keuzes te maken, kan Corinne je van dienst zijn. Als sparringpartner, gids of klankbord houdt ze je een spiegel voor en daagt ze je uit om effectief met het complexe krachtenveld binnen jouw organisatie om te gaan. Dilemma’s en spanningen tussen persoonlijke issues en organisatievraagstukken krijgen voortdurend aandacht. Hierdoor ben je uiteindelijk goed in staat de juiste keuze te maken zowel voor jezelf als de organisatie waarvoor je eindverantwoordelijk bent.
.
executive_coaching

  

.

Klankbord

“Met Corinne heb ik in alle rust kunnen stilstaan bij de issues waarmee ik geconfronteerd werd in mijn positie als voorzitter van de Raad van Bestuur. Na het succesvol begeleiden van een grote overname, stelde ik mijzelf de vraag: wat nu ? Snel bleek dat ik roofbouw had gepleegd op mijn lijf en moeite had met het vinden een helder carrière perspectief. Corinne heeft mij uitgedaagd out of the box te denken en mijzelf de tijd en ruimte te gunnen hier goed over na te denken. Na vijf gesprekken wist ik wat mij te doen stond.”


……………….. Probeer eens wat je denkt niet te kunnen